onsdag 11. februar 2009

Litt shopping til hjemmet i dag :)

Jeg fant dette bilde i en interiørbutikk i dag og ble forelsket. Det fikk selvfølgelig følge med hjem.. :)

Ett lite hjerte skulle det også bli.. :)

Eller så har dagen gått kjempe fort, har vært i foreldreveiledning hos BUP. Vi skal begynne med sånn poengskjema for jentene. De får en stjerne hvis de gjør det de skal, spise opp maten, rydde, osv.. Det er viktig å rose god adferd hvis man vil at de skal fortsette med det. Er det noen av dere foreldre der ute som har prøvd det?

7 kommentarer:

 1. hei :) ros er bra!! men premie har ikkje fungert her i huset. viss eg seier ho skal få snop viss ho går på do, eller klistremerke, seier ho: eg vil ikkje ha snop :) men har ei venninne der klistermerke og ein premie etter 5 klistremerker fungerte flott!
  men har egentle sluppe nåke styre med ho, ho har alltid ete maten sin, hjelpt til å rydde, lagt seg når ho skal osv...so har vel ikkje fått testa det so veldig ut i praksis :)
  trur ros og faste rammer er viktig!! vere streng på det som er viktig, mat og søvn f.eks, so vert andre ting lettare og :)
  lykke til :)
  Klem :)

  SvarSlett
 2. Fint bilde :-D
  Har ikkje prøvd skjema her i huset så ingen erfaring å dele der er eg redd... Men er litt nyskjerrig på erfaringen din som fostermor. Er eg frekk om eg ber deg dele litt? Går PRIDE-kurs no men kjenner ingen med erfaringar...

  SvarSlett
 3. MarnyAlice: Det var jo fint å høre at det har lykkes for noen. Det har fungert veldig bra for oss i dag, 1 dagen med ny ordning.. :)
  Størhuset og Kari: Tusen takk!

  SvarSlett
 4. Fint bilde da og søtt hjerte. Jeg tror denne ordningen er bra. Håper du får det til.Du prøver ihvertfall.
  God helg!

  SvarSlett
 5. Rosa Love: Takk skal du ha! God helg!

  SvarSlett